Ervaring 1

POSTED BY ferhaddd | okt, 12, 2016 |

logo-rozeEen mevrouw met aanhoudende migraine aanvallen is binnen 4 gesprekken en voedingsadviezen van haar migraine- aanvallen af door het inzetten van goede vetzuren, een veranderd dagritme en inzet van magnesium.

 

logo-geelMeneer B. komt in de praktijk met een burn-out. Kruiden die de stressgevoeligheid verminderen worden ingezet. Geselecteerde voedingsmiddelen worden gemeden. Het lichaam herstelt zich en meneer krijgt veel meer energie. We hebben nu na 1,5 jaar nog regelmatig een gesprek over een veranderde leefstijl.

 

paars-logoEen baby van negen maanden heeft veel last van darmkrampjes. Na het adviseren van een gepaste probiotica komt het darmstelsel langzaam tot rust. Het meisje komt aan en heeft energie om te gaan kruipen en zitten. Na 2 gesprekken zie ik een ondernemende sprankelende baby. We nemen blij afscheid.

blauw-logoEen jongen van 6 jaar met een steeds terugkerende keelontsteking en oorontsteking. We zetten voor 3 maanden extra zink in en zuivel wordt zoveel mogelijk beperkt. Na 3 maanden komen de ouders met een opgewekt jongetje langs voor de laatste afspraak. Het kind heeft meer energie en ook weer kleur op zijn wangen. Van een voorgenomen amandel-operatie is geen sprake meer.

TAGS :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *