06 40 90 90 53 info@kansvoedingsadvies.nl Romanovhof 16, 3329 BD Dordrecht

Over Ans

Over Ans

Ik ben onderzoekend en creatief van aard, ik stel me altijd vele vragen over voeding, gezondheid en leefstijl. Altijd op zoek naar de juiste antwoorden en sleutel.

Onderzoeken

Door de problemen die onze dochter na de geboorte had, heb ik mijn onderzoekende talenten goed kunnen gebruiken. De eerste maanden huilde ze voortdurend. De dokter kon niets doen. Ik vond dat niet bevredigend dus zochten we door. Ik maakte me zorgen. Had wel 1001 vragen. Stap voor stap heb ik die onderzocht.

De sleutel

Zo is de zoektocht begonnen. Het bleek een allergie voor koemelk. 20 jaar geleden nog niet altijd herkend. Ik raakte gepassioneerd door voeding en wat dat met de mens doet. Ook het koken met nieuwe ingrediënten boeide me. Een zuivelvrij dieet was de sleutel.

Welke voeding past onze dochter, welke voeding ondersteunde haar gezondheid en ontwikkeling.

Passie wordt baan

Ik blijf me verwonderen over de invloed  van voedingsmiddelen op het lichaam en ons functioneren. Elke dag is er weer iets nieuws te leren en gebruiken in mijn baan als ortho-moleculair voedingstherapeut.  Voeding ontrafelen en ontdekken wat de invloed is op het lichaam. Wat in de cel of in het DNA gebeurt, en alle factoren die hierop van invloed zijn. Een baan die vanuit de zorg voor ons kind is ontstaan.

Ervaring

Mijn kennis die ik heb opgedaan in  de hulpverlening en bij verschillende opleidingen over voeding, sport, psyche , leefstijl en supplementen wil ik elke dag weer delen met mijn cliënten. Al vanaf 2008 help ik bij vele verschillende voedings- en gezondheidsvragen door te luisteren, naast de cliënt te gaan staan en samen te bepalen wat de cliënt zelf kan doen om een betere balans in gezondheid te creëren. Mijn passie, inspireert, prikkelt en motiveert cliënten om zelf aan de slag te gaan.