06 40 90 90 53 info@kansvoedingsadvies.nl Romanovhof 16, 3329 BD Dordrecht

Natuurvoedingsdeskundige

Natuurvoedingsdeskundige

Kans Voedingsadvies, uw natuurvoedingsdeskundige

Een gezonde levensstijl aannemen is niet moeilijk en zweverig. Met een gezond voedingspatroon zorgt u voor een lichaam in balans. Door het eten van slechte, bewerkte voeding zal u zich op den duur moe en futloos voelen. Het woord voeding zegt het eigenlijk al: voeding moet voeden en niet alleen vullen. Soms heeft u alleen een duwtje de juiste richting in nodig en andere hebben geen idee waar ze beginnen moeten. Ik help u namens Kans Voedingsadvies graag een stuk op weg.

Voeding en lichamelijke balans

Op basis van mijn ervaring als natuurvoedingsdeskundige ben ik bekend met vele verschillende klachten en ziektebeelden. Ik behandel niet de ziekte maar ondersteun met voeding en supplementen de gezondheid en balans van de cliënt. Indien u onder behandeling staat van een arts, blijft u hier natuurlijk onder behandeling. Mijn taak is om u op het gebied van een gezond voedingspatroon, hier ondersteuning aan te bieden. Samen kijken we naar wie u bent en wat bij u past. Zowel jong als oud kan gebruik maken van mijn ervaring als natuurvoedingsdeskundige. Wanneer het gaat om klanten onder de 12 jaar oud, zal ik bij de stap voor voedingsadvies en analyse een huisbezoek afleggen om de kracht van het gezin in mijn advies te bundelen.

De stappen

We beginnen met een kort telefonisch contact. De volgende stap is het invullen van een vragenlijst en vijf dagen lang een voedingsdagboek bijhouden. Daarna hebben we een gesprek over de aanpak en de mogelijkheden. Het uiteindelijke traject wordt ondersteund met 3, 4 of 5 gesprekken met daarbij het bespreken van de voortgang, het behandelingsplan uitwerken en toetsen. Het traject wordt beëindigd met een evaluatie en bespreken van de resultaten.

Contact opnemen met Kans Voedingsadvies

Ik sta als natuurvoedingsdeskundige voor u klaar. Neem dan ook snel contact op voor het maken van een afspraak. Ook slechts een enkel informatief gesprek is mogelijk, afhankelijk van waar uw behoefte ligt. U kunt mij telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website bereiken. U wilt toch ook weer uw lichaam in balans en een gezonde leefstijl?