06 40 90 90 53 info@kansvoedingsadvies.nl Romanovhof 16, 3329 BD Dordrecht

Natuurdietist

Natuurdietist

Kans Voedingsadvies, de raakvlakken met een natuurdiëtist

Ik ben dan wel geen natuurdiëtist, maar baseer mijn adviezen wel, net als de natuurdiëtist, op de kracht van natuurlijke voeding. We kunnen zoveel uit natuurlijke voeding halen, zonder al die voorbewerkte producten te eten. Ons lichaam is krachtig en beschikt over een groot vermogen om zichzelf te herstellen. Wilt u hier gebruik van maken, dan is het belangrijk om uw lichaam van de juiste energie te voorzien. Wilt u advies op het gebied van goede voeding, voedingssupplementen en leefstijl dan neemt u contact op met Kans Voedingsadvies.

Wat kan ik voor u betekenen?

Iedereen is welkom bij mij. Of het nu gaat om kinderen, ouderen, gezonde mensen en mensen met een aandoening. Wel wil ik erbij vermelden dat ik geen arts ben en nooit zal adviseren om bepaalde medicatie te laten vervallen. Mijn adviezen zijn slechts een aanvulling op eventuele medicatie. Wel kan het natuurlijk zijn dat een arts na verloop van tijd ontdekt dat de gezondheid vooruitgaat. Een flink aantal ziektebeelden en klachten kunnen baat hebben bij specifieke voeding en supplementen de gezondheid waarbij de gezondheid en balans van u wordt ondersteund.

Wat gaan we doen

Wanneer de klant 12 jaar of jonger is, breng ik voor het intakegesprek en de voedingsanalyse een bezoek aan huis. Op deze manier kan ik de positieve krachten van het gezin bundelen in mijn advies. Voor overige klanten voer ik telefonisch een intakegesprek. Vervolgens krijgt u een uitgebreide vragenlijst en een voedingsdagboek welke u vijf dagen lang moet bijhouden. Op basis hiervan krijg ik inzicht in hoe uw huidige voedingspatroon en leefstijl is. Vervolgens voeren we een gesprek over de aanpak en mogelijkheden. Daarna vindt in 3 tot 5 gesprekken opvolging plaats waarin we de voortgang bespreken. Het traject eindigt met een evaluatie en het bespreken van de resultaten.

Maak een afspraak

Wilt u met natuurlijke voeding uw lichaam in balans brengen, dan neemt u snel contact op voor het maken van een afspraak. Ik ben zowel telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website bereikbaar. Samen kijken we naar wie u bent, wat bij u past om vervolgens een plan te maken.