Anamnese

We zoomen in op je vraag of je behoefte, we hebben zo mogelijk al veel informatie verzameld, en in het intakegesprek voor ortho moleculaire therapie vraag ik uitgebreid naar je klachten en totale gezondheid.

Hier en daar vertel ik uitgebreid hoe e.a. in het lichaam werkt en welke link dit heeft met je klachten of ziektebeeld. Ook geef ik tips, voedingskeuzes, of supplementadvies als deze je nu al kunnen helpen. We maken aan de hand van jou verhaal een tijdlijn waarin belangrijke gebeurtenissen of klachten speelden. Op basis van een dynamisch beeld krijgen we samen een beeld welke klachten, of onderwerpen in volgorde worden meegenomen in de therapie.

Na 2/ weken volgt een therapie plan bespreking. Dit plan stuur ik je enige dagen vooraf zodat je op je gemak de voorstellen door kunt lezen en eventuele vragen kunt bedenken.

Coaching:

Het 1e gesprek de intake zoomt in op de integrale vitaliteitscheck , die je hebt ingevuld in het leefstijl en vitaliteits boekje van MARK.  Het boekje vormt de basis van de intake en over de inhoud van de vragen op het gebied van intelligentie, emoties, fysieke gesteldheid, spiritualiteit en regie. De verschillende gebieden hangen nauw met elkaar samen en met een actief model komen we tot jouw persoonlijke onderwerpen voor coaching. Jij maakt de keuze, jij hebt de regie.

Na het 1e gesprek volgt een 2e gesprek naar aanleiding van het MARK- MODEL coach boekje ( weet nog niet zo goed hoe ik dit moet noemen)  , waarin de leefstijl en voedingsanalyse wordt besproken.

Dit complete beeld geeft uitgangspunten en veranderwensen aan waarin in de volgende sessie actief gecoacht wordt.  Je vult dus zelf het hele document ( boekje in) , het is krachtig om zelf de leiding te hebben over het coachtraject.