Analyse

Op basis van de Intake, voedingsanalyse, vragenlijsten, testen of laboratorium onderzoek bereid ik een uitgebreid therapieplan voor. Dit wordt enige dagen voor het 2e gesprek verstuurd. Je kan zelf het gesprek rustig voorbereiden en evt. vragen voorbereiden.

Het plan is uitgangspunt voor het gesprek. Op basis hiervan bespreek ik voeding, suppletie, leefstijl en beperkingen hiervan. We zijn samen in gesprek en kiezen de beste aanpak voor jou. Het is maatwerk , en daarom is elk traject anders en uniek. Je krijgt een suppletieschema, aanbevelingen en we bespreken de 6 pijlers waarmee ik werk in de leefstijl adviezen.

Je gaat naar huis met een passend plan en een duidelijk instructie wat betreft supplementen in de vorm van een suppletie schema.

Coaching:
Na deze 1e 2 gesprekken hebben we samen de coachdoelen en wensen geformuleerd en gaan we aan de slag met de gebieden die voor jou op dat moment het meeste aandacht vragen. Gedurende de sessies kunnen er nog zeker accenten veranderen. Alle ten doel , je zo goed , stabiel mogelijk in contact te brengen met je eigen inzet , wijze , regie waarop je een verandering in wilt zetten, of een inzicht wil laten landen. De complementaire aanpak bezorgd jou veel rust en overzicht en zal je tijdens het traject steeds nieuwe inzichten verschaffen. Het traject is een verrijking in bewustwording en een aanzet in nemen van eigen verantwoordelijkheid ( binnen de grenzen wat mogelijk is)  Je bent bezig met KANSEN creëren.